Green Yard

Markkinoiden laadukkaimmat keinonurmiratkaisut vihdoin Suomessa

Green Yard myy korkealaatuisia mm. amerikkalaisvalmisteisia keinonurmialustoja, joita on jo käytössä sadoissa kohteissa. Perheyritys Challenger Industries on valmistanut maailman johtavia keinonurmiratkaisuja jo 25 vuoden ajan. Kaikki edustamamme keinonurmituotteet ovat 100 %:sti kierrätettävissä. Monipuolisuutensa ansiosta keinonurmi soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen; mm. maisemointiin, terasseille/parvekkeille, pelialustoille, somistukseen/esittelytiloihin sekä leikki- ja eläinpuistoihin, voit myös valita haluamasi pituuden ja värin. Tässä muutamia poimintoja laajasta tuotevalikoimastamme.

Landscape - pihojen maisemointiin

Landscape on kestävä ja helppohoitoinen ratkaisu pihojen maisemointiin haluamallasi pituudella. Se ei vaadi kastelua, leikkaamista tai kemikaalien käyttöä. Perussävyinä on saatavilla kokovihreä Landscape Fescue sekä luonnollisen värinen Landscape Premium, jossa on myös ruskeaa keinonurmea tyvessä. Kysy myös muita värivaihtoehtoja!

Golf - puttausviheriöt ja lyöntialustat

Niin sisä- kuin ulkokäyttöön sopivia Golf-alustoja on saatavilla useissa eri mitoissa ja useilla eri materiaaleilla. Valikoimassa puttinurmet, lyöntialustat, kohdegreenit, greenin reunanurmet (True fringe) sekä myös lisätarvikkeina liput ja kupit.

Sports - pelialustat urheilukentille

Kestävät ratkaisut myös muihin kenttälajeihin, mm. tennikseen ja jalkapalloon.

Lisätietoja löytyy osoitteesta:
www.challengerind.com/

Natural - siirtonurmi

Aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta odottaa perinteisen nurmikon vihertämistä. Helppo ja nopea vaihtoehto kylvönurmelle. Kysy lisää!